26 juli 2006 - Kalavryta - Athene - Thessaloniki
Door: Esther
Blijf op de hoogte en volg Esther
26 Juli 2006 | Griekenland, Thessaloniki
meer volgt...
' s Ochtends vroeg verlaten we ons hotel, waar wij de enige gasten zijn, om met het treintje naar beneden te gaan. We gaan naar Athene. Een foto maken van het kanaal van Korinthe is onmogelijk, de trein rijdt er al bezeten overheen. Flits!
In Athene kunnen we nergens een bagagekluis vinden. Met onze bagage, loeizwaar lopen we van hot naar her. Dan nemen we het maar mee naar de Akropolis, daar kunnen we het wel kwijt. Moeten wel weer eens stuk lopen.
Ik ben niet echt onder de indruk van de tempels, ik heb er nu al zoveel gezien! Het is wel mooi, maar niet nieuw meer. Het voeren van de mussen is veel leuker en ik maak veel foto's van de gewillig poserende vogels!
' s Avonds om 23.00 vertrekt onze nachttrein naar Thessaloniki. We slapen in een 6-persoons compartiment. Als haringen in een ton, wel allebei onder. We kunnen dus naar elkaar kijken. langs de trap en over de bagage heen. Het bed is hard, maar het moet maar. Ik kom moeilijk in slaap...