22 juli 2006 - Salero - Reisverslag uit Salerno, Italië van Esther Jasper - WaarBenJij.nu 22 juli 2006 - Salero - Reisverslag uit Salerno, Italië van Esther Jasper - WaarBenJij.nu

22 juli 2006 - Salero

Door: Esther

Blijf op de hoogte en volg Esther

22 Juli 2006 | Italië, Salerno

Italie op maandag

Daar zit ik nu te typen, in Salerno. We logeren vannacht in een jeugdherberg. Morgenochtend reizen we verder naar Brindisi en hopelijk hebben we morgenavond de boot naar Patras (Griekenland).

Vanochtend om 10.15 met de bus naar het station van Taormina. Daarna naar Messina doorgereisd, van daar de trein naar Salerno. Vanavond om 20.00 kwamen we hier aan. De trein gaat idd de boot op en op de boot kun je dan de trein uit om uit te waaien op het dek.

Vorige week met de nachttrein ook al gedaan, maar toen waren we te moe om het bewust mee te maken. Vandaag het boek "Italie op maandag" uitgelezen. Bedankt Alberdine!!

Aanvulling:

Na het internetten hier zijn we naar de slaapzaal gegaan. Daar raakten we aan de praat met een Amerikaanse interrailer. We hebben hem nog wat tips kunnen geven over Sicilie. Verder hebben we het gehad over reizen en over Italie, het was een leuk gesprek!

Esther

Op deze site kun je informatie en foto´s vinden over onze reizen! Tot nu toe (zie in menu linksonder): Interrail 2006 Thailand 2007 Australië 2008 En dit jaar gaat de reis naar: Andalusië & Mexico ! Veel lees en kijkplezier! Jasper & Esther

Actief sinds 22 Juni 2008