The Royal Flying Docters !
Door: Esther
Blijf op de hoogte en volg Esther
18 Juli 2008 | Australië, Alice Springs
Daarna brengen we een bezoek aan de Royal Flying Doctors Service. Niet diezelfde als op de tv. De hostess verwelkomt ons in de familie. Ze vertelt dat we dankzij ons bezoek bijdragen aan de Service, geweldig! Het was een interessant bezoek over het goede werk wat ze verrichten. Het museum laat de ontwikkeling door de jaren heen zien.
Het reptile center huisvest veel lokale slangen en lizards. Waarvan we er in het wild nog geen hebben gezien. We mogen weer een slang om onze nek. Nee, dankje. Maar we hebben wel een aantal lizards vast gehouden... ook zo'n dragon lizard.
De krokodil is best intimiderend, ook van een afstandje!
In the Todd Mall kopen we een hoed voor Jasper (eindelijk!) en een super stoer Aussie t-shirt!
Nu zitten we dus in een internetcafe... we gaan zo lekker (avond)eten en dan naar bed. Morgen worden we om 5.40 opgehaald voor het vervolg van onze tour. Misschien dat we de komende 6 dagen nog ergens online kunnen komen, maar anders pas in Darwin!
Berichtjes vinden we nog steeds erg leuk, dus bedankt daarvoor! Hier is het nu dus alweer 18.40 en donker! Waarschijnlijk ook wel fris, want we hebben onze korte broek aan. Overdag was het 26 graden!
Tot de volgende keer maar weer!
liefs,
Jasper en Esther
:SMS update:: 20 juli 2008 :
We zijn bijna in ons kamp in Katherine np. We rijden de Stuart highway af van Alice naar Darwin. Morgen kanoen tussen krokodillen! Liefs ons
:SMS update:: 20 juli 2008 :
18 Juli 2008 - 16:30
Ed:
Hebben jullie allebei een shirt of maar 1 van jullie. Ik kijk uit naar de foto van Jasper met hoed. En misschien zie ik ook nog wel een foto van het shirt. Ik hou jullie berichtjes in de gaten.
xxx Ed -
20 Juli 2008 - 21:42
D.B:
Schatten wij zitten te wachten op spectaculaire foto,s