Roadtrip
Door: Jasper
Blijf op de hoogte en volg Esther
01 Augustus 2008 | Australië, Sydney
We hebben nog een lange rit voor de boeg als we Cape Tribulation weer met het pondje verlaten. We rijden door het prachtige regenwoud en slingeren er doorheen (de weg is slecht met kuilen en bulten).
We rijden via de Atherton Tablelands richting Undara. We rijden door het prachtige regenwoud en slingeren er doorheen (de weg is slecht met kuilen en bulten). Via Mareeba en naar Undurra.Onderweg kopen we nog wat pinda's bij de The Peanut Company. (Een enorme pindaman staat langs de weg).
We stoppen ook nog even bij de Milla Milla Falls. Een zeer mooie waterval die voor de verandering wel eens gemakkelijk te bereiken is ! Uiteindelijk komen we pas rond 18.00 uur aan bij het Undurra National Park. Er is geen plaats meer op de camping zodat we moeten slapen op de parkeerplaats. Apart hoor, want je zou zo'n drukte niet gauw verwachten in een afgelegen gebied. De parkeerplaats is geen probleem want we hebben alles wat we nodig hebben om te kamperen. Gelukkig is de WC vlak bij ... We eten lekkere kangoeroe in een prachtige treinwagon ! Deze treinwagons zijn hier neergezet en ze dienen als slaaplaats en als restaurant. De reden dat ze wagons gebruiken als slaaplats is eenvoudig. Ze zijn lang en dun, zodat ze tussen de bomen geplaatst konden worden en er geen bomen omgehakt hoefden te worden. We gaan vroeg slapen en genoeten van de miljoenen sterren in de heldere hemel.