24 juli 2007 - Luxe loungen !
Door: Esther
Blijf op de hoogte en volg Esther
24 Juli 2007 | Thailand, Bangkok
We hebben besloten om vandaag naar het strand te gaan. Onderweg begon het te regenen. Dus eerst even koffie gedronken bij Andaman Coffee. Je kunt hier een half uurtje gratis internetten als je wat besteld !
Als het droog is gaan we naar het strand. We huren een bedje met parasol! Ondanks de rode vlaggen (gevaarlijk om te zwemmen)gaan we het water in. Niet te diep, maar ver genoeg om te genieten wat het koele water. Dat het begint te regenen hindert niet, het is nog steeds warm. Later, op ons strandbedje, is het vreemd om op het strand te zijn in de regen. Maar het is warm en onder de parasol zijn we droog. Ons geduld wordt beloond, want de zon gaat schijnen. In het water ga ik wat golven breken, Es blijft op veilige diepte in de zee, dichtbij het strand. De onderstroom is wat sterk. De golven hier zijn heerlijk groot. Het water heeft een temperatuur van zo'n 25 graden. Heerlijk ! Deze middag brengen we helamaal aan zee door. We lezen en puzzelen wat ( We doen eigenlijk helemaal niets ).
Aan het einde van de middag eten we nog wat in een lekker eettent en gaan terug naar ons hotel. We nemen daar nog een duik in het zwembad. 's-Avonds eten we lekker in Kata Beach. Drinken nog een cocktail uit een ananas en gaan naar bed. Morgen varen we naar het Ban Raya resort dat ligt op het eiland Koh Racha. En daar gaan we ....