2 juli 2007 - Arrival at Bangkok (dag 2) - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Esther Jasper - WaarBenJij.nu 2 juli 2007 - Arrival at Bangkok (dag 2) - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Esther Jasper - WaarBenJij.nu

2 juli 2007 - Arrival at Bangkok (dag 2)

Door: Esther

Blijf op de hoogte en volg Esther

02 Juli 2007 | Thailand, Bangkok

We zijn dus rond 6.15 aangekomen op het moderne vliegveld van Bangkok. Daar moesten we een visum voor 30 dagen halen (gratis). Daarna met mini-bus naar de stad en dat was nog wel een eindje. Gelukkig zijn Thaise mensen heel behulpzaam dus hoefden we maar een klein stukje naar ons hotel te lopen.
De eerste 2 nachten sliepen we in een gratis hotel, zat bij het ticket in. Het was er niet erg fris en boven een Indiaas restaurant, dus het stonk behoorlijk. Even 2 uurtjes geslapen voor de jet-lag en daarna de stad in.
Er was een boot, dus dat ging vlot. Eerst de belangrijkste bezienswaardigheden opgezocht: het royzl palace en de Wat (=tempel) Po. Bij die laatste is er een enorme bladgouden Bioedha, wel 45 meter lang!
Het ging heel hard regenen, maar onze gids begeleidde ons met plu.
Op het beroemde kao san road even gesnuffeld en genoten van een heerlijke Thaise maaltijd.
Daarna wilden we met de boot terug, maar die gaan niet meer na 18.30 (het was 8 uur), dus namen we een taxi. Dat was goed te doen. Daarna toch lekker geslapen na het verwijderen van de kakkerlakken (!) uit onze kamer.

Esther

Op deze site kun je informatie en foto´s vinden over onze reizen! Tot nu toe (zie in menu linksonder): Interrail 2006 Thailand 2007 Australië 2008 En dit jaar gaat de reis naar: Andalusië & Mexico ! Veel lees en kijkplezier! Jasper & Esther

Actief sinds 22 Juni 2008