Arrived in Darwin !!! - Reisverslag uit Darwin, Australië van Esther Jasper - WaarBenJij.nu Arrived in Darwin !!! - Reisverslag uit Darwin, Australië van Esther Jasper - WaarBenJij.nu

Arrived in Darwin !!!

Door: Esther

Blijf op de hoogte en volg Esther

21 Juli 2008 | Australië, Darwin

We zijn er dan eindelijk: in Darwin! We hebben in drie dagen de Stuart Highway van Alice Springs naar Darwin gereden. Dat is 1700 kilometer. We hebben een hoop zitvlees gekweekt!

Vanmorgen wederom vroeg op, hoef ik eigenlijk niet te zeggen, want dat is iedere morgen. Daarna naar Nitmuluk Natiomal Park (NP) gereden. We konden daar kanoen.. juist, tussen de krokodillen. Kanoen is altijd weer een uitdaging. Weer even een ritme te pakken zien te krijgen. Maar de omgeving: wat is die ontzettend mooi! Een brede rivier tussen de cliffs! Veel strandjes met borden dat je daar absoluut niet mag aanmeren vanwege de krokodillen. Wij zijn braaf en gaan voor safe, dus kanoen lekker door! Geen krokodil te zien, wel wallabies (kleine kangoeroes).

Na weer een drive kunnen we zwemmen bij Edith Falls (waterval). We zwemmen vanaf de kant helemaal naar de waterval (350 meter). Er zitten zoetwaterkrokodillen, maar ondanks dat is het toch echt zwemwater. We zien er trouwens weer geen... Wel horen we achteraf dat er een King Brown slang in het water zwom. Een dodelijke slang... tja dat wisten we niet. Gelukkig maar! Dan had ik me ook niet in het water gewaagd.

Inmiddels zijn we in ons hostel aangekomen. Voor ons was de double room gelukkig beschikbaar zoals geboekt. Voor een ander meisje uit onze groep was om een of andere onverklaarbare reden geen kamer geboekt. Nu slaapt ze bij ons op de bank. Je kunt iemand niet zomaar laten staan!

Zometeen gaan we lekker eten... tenminste dat hoop ik, want mijn maag rommelt.

• 21 Juli 2008 - 10:27

Esther:

Ik probeer zo nog foto's op de site te zetten, maar de apparatuur werkt hier niet mee! Leuk dat jullie reageren, dan lijkt thuis net een beetje dichterbij!

• 21 Juli 2008 - 10:46

Esther:

Time's up, be back in two days! -x-

• 21 Juli 2008 - 10:53

Alberdine:

Wow, Esther en Jasper,
    wat een geweldige foto's.
    Hier Alberdine vanuit een regenachtig Nederland. Ik heb weinig tijd om goed te kijken! Ik reageer snel, dikke knuffels van Alberdine en de Wolfjes.
    Hele fijne reis toegewenst en G'day to ya!

• 21 Juli 2008 - 12:17

Daphne:

Lieve Esther en Jasper,

Hier even een berichtje vanuit een tropisch paradijselijk eiland niet zover van jullie (Andaman, India).. Echt super de foto's, Australie heeft zo'n andere natuur dan hier in Azie.. echt leuk om te zien dat jullie zo genieten..

Liefs,

Daphne

• 21 Juli 2008 - 17:04

Ed:

Het ziet er allemaal idd erg mooi uit. En Jaspers hoed is ook cool!!!!

xxx jullie Ed

• 21 Juli 2008 - 18:47

Berbel:

In edith falls heb ik ook gezwommen!!!!

• 21 Juli 2008 - 19:50

Kathelijne:

Mooie foto's hoor! Geniet van jullie vakantie (maar zo te zien doen jullie dat ook ;-)

• 21 Juli 2008 - 22:17

D.B:

Mooie foto,s ga zo door xxx

• 22 Juli 2008 - 06:48

René Baars:

Hoi Jasper en Esther,

Mooie foto's van Down Under.Roept bij mij weer leuke herinneringen op.
    Veel plezier !!!