Aankomst Australie - Reisverslag uit Sydney, Australië van Esther Jasper - WaarBenJij.nu Aankomst Australie - Reisverslag uit Sydney, Australië van Esther Jasper - WaarBenJij.nu

Aankomst Australie

Door: Esther en Jasper

Blijf op de hoogte en volg Esther

11 Juli 2008 | Australië, Sydney

Vanmorgen na een "bumpy" flight vanaf Hong Kong zijn we om 08.25 in Sydney geland. Door de turbulentie hebben we beiden niet zoveel geslapen...
We hadden vanuit het vliegtuig wel een mooi uitzicht op Sydney!

De videocamera heeft helaas de geest gegeven. Het display doet het nu helemaal niet meer, dus we kunnen niet meer filmen.

Moe van de vlucht en balend van de videocamera hebben we eerst maar een paar uurtjes geslapen in ons hostel. We hebben een twee persoonskamer met gedeelde faciliteiten. It's okay!

Vanavond ook in ons hostel gegeten en alvast een excursie naar de Blue Mountains voor overmorgen geboekt. Wij willen natuurlijk ook wel 'zien' waar Clara door Bob ten huwelijk is gevraagd!

Vanavond hebben we het Sydnet Aquarium bezocht om ons alvast te verheugen op het duiken. In het gedeelte van het Great Barrier Reef waren mooie vissen en koralen, maar ook enorme haaien, schildpadden en pijlstaartroggen. We'll see.

Morgen gaan we een rondje sightseeing doen met een echte tourbus, zo'n dubbeldekker met open dak.

Enne... het is hier best frisjes met 14 graden. Wel droog en zonnig!

• 11 Juli 2008 - 13:17

Esther:

Bedankt voor de felicitaties per sms, mail of op de site. Leuk!

-x-

• 11 Juli 2008 - 18:35

Edwin:

Nou eindelijk in Australië. Geniet ook maar van het duiken. Ik zag op de foto's, dat Jasper iig al goed kan opschieten met de haaien, dus dat zit dan met het duiken ook wel goed.

• 12 Juli 2008 - 10:43

Daphne:

Esssiiieeeeeeee!

Gefeliciteerd!! Sorry dat ik het niet eerder kon doen, was weer te druk en was al een paar dagen niet meer in het internetcaf'e geweest..

Maar fijn om te lezen dat alles goed gaat en dat jullie weer gaan duiken.

Hier in India vermaak ik me ook prima, heb al vrienden gemaakt en ga straks met de trein in slechts 20 uurtjes naar de Taj Mahal..

We'll keep in touch!

dikke kus,

Daphne

Esther

Op deze site kun je informatie en foto´s vinden over onze reizen! Tot nu toe (zie in menu linksonder): Interrail 2006 Thailand 2007 Australië 2008 En dit jaar gaat de reis naar: Andalusië & Mexico ! Veel lees en kijkplezier! Jasper & Esther

Actief sinds 22 Juni 2008