Off we go !
Door: Esther en Jasper
Blijf op de hoogte en volg Esther
07 Juli 2008 | Nederland, Amsterdam
Bij ons heerst nog een gevoel van ongeloof, want vandaag gaat het echt gebeuren. Het weerbericht is Hong Kong is niet om vrolijk van te worden, want de komende dagen is alleen regen voorspeld. Wij maken ons eigen feestje wel: regen of geen regen!
Enne: Mama (van Esther) bedankt voor de extra fotoruimte!
:SMS update:: 7 juli 2008 :
Sms update test !
:SMS update:: 8 juli 2008 :
We zijn net geland in Hong Kong. Goede vlucht gehad. Het is hier bewolkt, maar droog. Er worden vandaag nog wel 'shower rains' verwacht. Op naar t hotel!
:SMS update:: 9 juli 2008 :
Bijna 2 dagen voorbij in de stad met wolkenkrabbers. Het is hier veilig en schoon. Vanavond genieten van een spectaculaire lichtshow aan de haven! x ons
:SMS update:: 10 juli 2008 :
Nog geen internetcaf gevonden. Vandaag op Lantau Island met enorme kabelbaan de berg op geweest. Beetje eng, maar mooi! Nu wachten op de vlucht naar Sydney.
09 Juli 2008 - 15:37
Edwin:
Nou fijn dat het eerste gedeelte goed bevalt. -
09 Juli 2008 - 21:13
D B:
leuke laatste dag in Hongkong en goede vlucht naar Sydney
12 Juli 2008 - 22:06
Monique De Loos:
esther nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag, wat heerlijk dat jullie samen zo het genieten van het land australie, ik weet dat het een prachtig land is dus nog heel veel plezier samen.